Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΛΛΙΣΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ



ΜΕΛΛΙΣΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ

     Παραδοσιακές κηραλοιφές για το πρόσωπο και το σώμα από τα δύο κορυφαία μεταξύ άλλων δώρα της φύσης όπως είναι το γνήσιο κερί της μέλισσας και το κορυφαίας ποιότητας ελληνικό αγουρέλαιο.
    Επεξεργάζόμαστε αυτόν τον θησαυρό συνεχίζοντας την παράδοση των προγόνων μας και παράγουμε κάτι μοναδικό για την υγεία του ανθρώπου.
     Μεγάλη σημασία έχει το μελισσοκέρι που θα κατασκευαστεί η κηραλοιφή. Την διαφορά την καταλαβαίνουμε από την  οσμή. Το αγνό κερί μυρίζει μέλι ενώ το τυποποιημένο κερί. Οι δικές μας κηραλοιφές είναι φτιαγμένες από αγνό μελισσοκέρι, καθότι έχουμε δικά μας μελίσσια.

     



ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ


Παραδοσιακή

 Της δώσαμε αυτό το όνομα γιατί είναι η απλή, κλασική, παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς.

Σύνθεση: Κερί μέλισσας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο γαρδένιας.
Ιδιότητες: Ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμαΈχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιακές, καταπραϋντικές, επουλωτικές,  και μαλακτικές ιδιότητες. Το μεθυστικό άρωμα της γαρδένιας εξισορροπεί και ηρεμεί το νευρικό μας σύστημα







Αντιγηραντική Προσώπου


Σύνθεση: Κερί μέλισσας, Λάιμ, Αλόη βέρα, Αμυγδαλέλαιο, Χαμομήλι.

Ιδιότητες: Αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια της επιδερμίδας. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που τρέφουν το δέρμα, ενισχύοντας την ελαστικότητα που αφαιρεί ο χρόνος. Η δράση της με την καθημερινή χρήση λειαίνει τα σημάδια του χρόνου και προσδίδει στην επιδερμίδα την χαμένη της λάμψη.





Μυοσκελετικοί Πόνοι


Συστατικά: Κερί Μέλισσας, Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Άρνικα, Γωλθερία, Βασιλικός, Μέντα-Πιπερίτα, Υλάνγκ-Υλάνγκ, Γαρύφαλλο.
Ιδιότητες: Η θαυματουργή κηραλοιφή για μυοσκελετικούς, ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους που προκαλούνται από απότομες κινήσεις, ψύξη και υπερκόπωση.
Ο ιδανικός συνδυασμός των κατάλληλων βοτάνων ανακουφίζει και ξεκλειδώνει την δυσάρεστη αίσθηση του πόνου και της δυσφορίας που προκαλεί.







     Επουλωτική


     Σύνθεση: Κερί Μέλισσας, Σπαθόλαδο΄, γαρδένια Αλόη βέρα, Αμυγδαλέλαιο, Χαμομήλι.

     Ιδιότητες: Ενισχυμένη  κηραλοιφή  με  το περίφημο ίαμα (σπαθόλαδο)των αρχαίων Σπαρτιατών ή βάλσαμο των αρχαίων Ελλήνων με το οποίο θεράπευαν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ενώ το πρότειναν οι θεραπευτές της εποχής για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του έλκους στομάχου. 
    Πλούσια σε βιταμίνες(Ε, Κ, Β, Β2, Β6, Κ και Α του αμυγδαλέλαιου). Περιορίζει την αιμορραγία (γαρδένια), αναπλάθει (Αλόη βέρα), καταπραΰνει (χαμομήλι) και ενισχύει (σπαθόλαδο) την αποθεραπευτική δύναμη του δέρματος. Ιδανική για πληγές, τσιμπήματα, εκχυμώσεις, στραμπουλίγματα, ισχιαλγίες






Ενυδατική προσώπου


Σύνθεση: Κερί  Μέλισσας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, καλέντουλα, χαμομήλι, υλάνγκ-υλάνγκ.
Ιδιότητες: Ενυδατώνει, τρέφει και καθαρίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα. Αυξάνει την ελαστικότητα της και ενισχύει την άμυνα έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία.







Baby fresh


Συστατικά: Κερί Μέλισσας, Έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο, Αμυγδαλέλαιο, Άρωμα πούδρας.
Ιδιότητες: Ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα του σώματος.Το άρωμα Πούδρας μας ταξιδεύει στην παιδική μας ηλικία και δίνει μια απαλή ηρεμιστική αίσθηση στο δέρμα. 










Hair styling


Σύνθεση: Κερί  Μέλισσας, λάδι argan, πρόπολη, αιθέριο πράσινου Μήλου.
Ιδιότητες: Δίνει φόρμα και φυσικό στυλ στα μαλλιά με τα πιο αγνά υλικά της φύσης και άρωμα πράσινου Μήλου. Ιδανικό και για παιδιά.









Κρυολόγημα


Σύνθεση: Κερί Μέλισσας, αμυγδαλέλαιο, Ευκάλυπτος, Μέντα, Πεύκο, Βαλσαμέλαιο.
Ιδιότητες: Ηρεμεί και ανακουφίζει τους πόνους από το βήχα, την βουλωμένη μύτη, ιγμορίτιδα και το στήθος. Ευκάλυπτος, Μέντα και Πεύκο έχουν θεραπευτικές και ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία μας, βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και μειώνουν την αίσθηση δυσφορίας .






Μασάζ-σανταλόξυλο

Συστατικά: Κερί Μέλισσας, Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Αμυγδαλέλαιο, Αιθέριο έλαιο σανταλόξυλο.
Ιδιότητες: Η κηραλοιφή με τον πιο γλυκό, αισθησιακό και πιπεράτο τόνο του ξυλώδες άρωμα του σανταλόξυλου. Αναζωογονεί το δέρμα ενώ η δράση της είναι αφροδισιακή, χαλαρωτική, κατευνάζει το στρες και τη νευρικότητα.Επίσης βοηθά στο διαλογισμό και διευκολύνει το άτομο να βρει την εσωτερική του γαλήνη.







   After Save

   Συστατικά: Κερί μέλισσας, Ελαιόλαδο, Αλόη Βέρα, Λεβάντα, Αμυγδαλέλαιο.
    Ιδιότητες: Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα ενώ παράλληλα καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει έχουν αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες.








Ακμή Σπυράκια Έκζεμα


Συστατικά: Κερί μέλισσας, Λεβάντα, Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλέλαιο, Τεϊόδεντρο, Ιπποφαές, Ρίγανη, Επιλόβιο, Τζοτζόμπα,Πρόπολη.
Ιδιότητες: Ανανεώνει κύτταρα και ιστούς και δίνει λύση στο πρόβλημα της ακμής. Καταπολεμά φλεγμονές μυκητιάσεις και προάγει την φυσική απολέπιση της επιδερμίδας. Αποβάλει τα νεκρά κύτταρα  και επιταχύνει την αντικατάστασή τους με νέα και υγιή. Πλούσια σε βιταμίνες(Ε, Β, Β2, Β6, Α, Κ ) και εκχυλίσματα βοτάνων.